24jun

CDC A L'AJUNTAMENT DE PARETS. UN ACORD DE GOVERNABILITAT PER PARETS. FETS X CATALUNYA

Amb l'acord de governabilitat entre CDC i PSC-PSOE, s'iniciava una nova etapa a l'Ajuntament de Parets. Nombroses coincidències i prioritats programàtiques per part de les dues formacions, tal i com es va fer públic en el comunicat conjunt publicitat el dimecres 20 d'abril d'enguany, van dur els dos grups polítics a treballar junts per Parets. Mai han tingut tanta força els 630 votants que varen confiar en la nostra formació política. Tal i com vàrem prometre a la campanya electoral: Confiança i compromís.

Confiança en el bon ús i gestió del vot dels nostres veïns votants i el compromís d'utilitzar aquest vot en fer polítiques pel bé comú. CDC va fer més de 75 propostes de tots el àmbits, que des de l'acord de governabilitat ens vàrem comprometre a dur a terme. L'acord es va materialitzar en un Decret publicat el 3 de Juny on el nostre regidor electe Raul Urtusol era nomenat 3r Tinent d'Alcalde amb veu i vot a la Junta de Govern i regidor de comerç.

Ja des del moment de l'acord i de forma intensiva en prendre possessió, el nostre regidor ha dut a terme una feina trepidant, com és el seu estil per altre banda, en el seu àmbit, però també en d'altres on ens havíem compromès a la campanya electoral.

Que s'ha fet i es pensa fer en aquest breu i curt termini de temps?

Regidoria de Comerç: Un àmbit des del qual es treballa i treballarà per potenciar el teixit comercial que dóna vida al poble, ja estem estudiant les característiques dels nostres comerciants i botigues, per tal d'ajudar-los en la seva feina. Productes Km-0, canvi de l'emplaçament del mercat setmanal,....i d'altres que ja tenim en cartera, com un programa de ràdio i un espai fix al butlletí "Parets al dia" de promoció del comerç paretà.

Ètica i gestió municipal: Un exemple de transparència, ja s'està tramitant l'estudi econòmic amb format d'auditoria la Diputació de Barcelona. Tot el que aquest organisme pot fer, de control de despesa municipal, ho farà. Un altre exemple, el nostre regidor, Raul Urtusol, no percep cap euro de la retribució a la que té dret, per la tasca que fa dins l'equip de govern. Cost 0€ pel ciutadà.

Festa Major: Aquest any serà el primer que tornarem a tenir focs artificials, de sempre un referent a la nostra comarca.

País: Enguany tindrem un 11 de setembre ressaltat, amb millor localització i espai per l'acte i ballada de sardanes.

Altres parlen i critiquen, moltes vegades sense aportar cap alternativa viable, només bla...bla. Nosaltres, amb la força d'un regidor donem valor al vot dels nostres votants. I només hem començat....ara, també us demanem que confieu en nosaltres per representar-vos a Madrid. CDC donarà valor afegit al vostre vot, un vot per donar suport als Presidents de Catalunya que se la juguen, un vot per fer que Catalunya s'escolti, un vot per defensar un nou Estat, perquè el que ens aixopluga ara està corcat des de l'arrel i no té solució.

Fitxers: 

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons